Shenbe, 18.05.2024, 10:31
Приветствую Вас Гость | RSS

www.duman.az - Tezliklə

Меню сайта
Оцените мой сайт
Bütün cavablar: 45

Главная » 2010 » Fevral » 4 » Mafiya Oyunu ( orta seviyyeli,kartla )
17:03
Mafiya Oyunu ( orta seviyyeli,kartla )

Salamlar.Size bu gun mafiya oyunu haqqinda melumat vermey isdiyirem.Bu oyunun normal istirakci sayi 8-12 olur.Bunnan bir qeder az ve coxda ola biler.Basliyaq istirakcilarin vezifelerinnen.Burada mafiya,sakin,komissar,kamikadze,luna ve aparici istirak edir.
Sakinlerin vezifesi komisssara mafiyani tapmaxda komey elemeydi.mafiyanin tanislix gecesi olur ve hami gozlerini yumur yalniz mafiya gozlerini acir ve bir birlerini taniyir.1sey varki bu gecede lunada mafiya kimi gozlerini acir amma esasda oda sakindir. Sakin istirakcilardan 1-ni secir ve onu mafiya oldugunu dusunur ve bu haqda rey verir.sakin eger qane edici deliller taparsa hemin sexsin mafiya oldugu barede diger sakinlerde birlesir ve hemin sexsin mafiya oldugu barede ses verirler.aparici sesleri sayir ve eger oyundaki istirakcilarin 50%-ini kecerse sesler.hemin wexs kartini acir.ve oyunnan cixir.
Bunnan sora mafiya gecesi olur.butun oyuncular gozlerini yumur e yalniz mafiya gozlerini acir birde luna.mafiya kimi oldureceyi barede secim eliyir mafiyanin bascisi tuz kerpic olur esasen o secir,luna ise kerpic kimi gosterse onu gosterir.lunanin esas vezifesi ise soz altinnan sakinlere mafiyanin kim oldugunu demeydi.O bu iwi ele gormelidiki mafiya onnan suphelenmesin.mafiyanin secdiyi adamin karti aparici terefnnen acilir.ve bu adam kamikadzedirse(kamikadze sakindir yalniz o oyunnan cixarsa ozu ile bir neferide cixarda biler)o mafiya kimi fikirlewdiyi adami oyunnan cixardir ve karti acilir.3cu gecede yene gozler yumulur mafiya secimini eliyir ve gozunu yumur bunnan sora ise hami yene bu sefer gozlerini yumur ve komissar gozlerini acir bir neferi tutur bu nefer iwtirakcidirsa oyunnan cixmir,amma mafiyadirsa oyunu terk eliyir.Ve belelikle oyun mafiya tapilana kimi ve yaxud sakinler oldurulene kimi davam eliyir taaki oyunda iki nefer qalanacan ve axirda aparici kimin qalib geldiyi haqqinda melumat verir.(bu mafiya haqqinda bilen ve bilmeyenlercun qisa melumat idi)

Просмотров: 8262 | Добавил: Sedrik | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 6
0  
6 JamesGaibe   (20.02.2024 17:20) [Материал]
Just found this treasure of a site and had to share the love. As a tort lawyer, finding a place packed with useful details is pure golden. Overjoyed to let you in on my private site , where tort legal meets straightforward discussions. Dive in for a innovative perspective on your rights and traversing the legal system. Toasting to discovery and legal empowerment.
<a href=https://amicuslegalgroup.com/practice-areas/dui-defense/first-time-dui/>Individualized legal help for individuals dealing with injuries</a>
<a href=https://forum.ecc.kz/viewtopic.php?f=12&t=9694&p=410824#p410824>Steps to Take After a Bicycle Accident to Protect Your Own Legal Rights</a> 9003637

0  
5 Kevindip   (12.01.2024 13:29) [Материал]
Hello dear friend, I would like to offer placement of your link (or links) on different platforms of the internet such as: forums, blogs, comments and much more. . .

Increase your Visibility Boost Your Seo Rank - Get Organic Traffic From Google. Ranking in Google isn’t hard. All you need is a healthy number of backlinks from referring domains that have authority and trust in Google’s eyes.

This Backlinks Service Benefits:

1. Easily get Google rankings

2. Get a lot of traffic from Google

3. You can earn from the website in different ways

4. Increase Domain Authority (DA)

Quality guaranteed !

PRICE - 10$

WebSite - http://traffic-for-your.site/

0  
4 ppu-prof_Er   (04.01.2024 20:45) [Материал]
Наша группа квалифицированных специалистов завершена предлагать вам актуальные подходы, которые не только обеспечивают надежную защиту от мороза, но и дарят вашему жилью стильный вид.
Мы занимаемся с последовательными компонентами, подтверждая продолжительный время эксплуатации и выдающиеся результаты. Теплоизоляция облицовки – это не только экономия на тепле, но и трепет о окружающей природе. Энергоспасающие инновации, которые мы претворяем в жизнь, способствуют не только своему, но и сохранению природы.
Самое главное: <a href=https://ppu-prof.ru/>Сколько стоит утепление стен снаружи</a> у нас стартует всего от 1250 рублей за м²! Это доступное решение, которое переделает ваш домик в фактический комфортный корнер с небольшими тратами.
Наши произведения – это не лишь теплоизоляция, это формирование пространства, в где каждый аспект показывает ваш собственный образ. Мы примем в расчет все ваши запросы, чтобы осуществить ваш дом еще более гостеприимным и привлекательным.
Подробнее на <a href=https://ppu-prof.ru/>https://ppu-prof.ru</a>
Не откладывайте труды о своем корпусе на потом! Обращайтесь к исполнителям, и мы сделаем ваш жилище не только комфортнее, но и по последней моде. Заинтересовались? Подробнее о наших предложениях вы можете узнать на веб-ресурсе. Добро пожаловать в сферу комфорта и уровня.

0  
3 GeraldHib   (27.01.2017 07:19) [Материал]
http://dirrip.com/ - скачать программу софт

0  
2 cyerfalist   (07.04.2016 11:07) [Материал]
В опросы о копирайтинге, о работе копирайтером в Интернете — одни из самых часто Как вот с чего начать частный бизнес? График работы "Самостоятельный"

0  
1 anjelikaguf   (15.10.2014 09:21) [Материал]
In my opinion you are mistaken. Let's discuss it.
а

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ad *:
Email:
Kod *:
«  Fevral 2010  »
B.EC.ACerC.ACuSB
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Мини-чат

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz